Why Cry Mini - Baby Cry Analyzer

Perşembe, Eylül 19, 2013




İnternette denk geldiğim ilgimi çeken ürünlerden biri de Why Cry bebek ağlama analiz cihazıydı. En sonunda satın alabildim ve işe gerçekten yarıyor mu yaramıyor mu anlamak için sabırsızlanıyorum.

Bu cihaz bir ses mühendisi tarafından keşfedilmiş. Bebekler belirli bir ses frekansı aralığında ağlarlarmış ve bu frekans aralığının evrensel olduğunu fark etmiş. Acıktığında tüm bebekler aynı ses frekansı üzerinden ağlarlarken rahatsız olduklarından yine aynı frekans üzerinden ağlarlarmış. Bu frekanslar baz alınarak analiz cihazını üretmişler. Böylelikle de cihaz o frekansı algılayıp size uykusu mu geldi acıktı mı ne oldu analiz ediyor ve hangi durumdaysa bebek cihazın ilgili bölümü yanıyor. Bu şekilde sizde hemen bebeğinizin sıkıntısını karşılıyorsunuz. Yani yedirmeye çalıştım yemedi altı da temiz uykusu mu var acaba ne oluyor bu çocuğa, nesi var derdinden kurtuluyorsunuz. Bebekler şikayetlerinin hemen karşılanmasından dolayı huzurlu mutlu bebekler oluyor anne babalara da rahatlık sağlayıp işkence dolu dakikalardan kurtulma şansını vermiş oluyormuş. Bu cihaz bazı ülkedeki hastanelerin yeni doğan ünitelerinde kullanıyormuş.

İlginç değil mi? Bakalım, deneyip göreceğiz.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Acaba kullanıp memnun kaldinizmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Harun Bey.
      Evet. Kullanıp memnun kaldığım ürünlerden biriydi. Şaşırılacak derecede uyarılar doğruydu. Sadece bebeğinizin ilk 3 ayında kullanabiliyorsunuz

      Sil

Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts