Çekiliş

Yeni Yıl Çekilişi! Paperchase!

Salı, Kasım 29, 2016


Herkese merhaba! Yine bir çekiliş ile karşınızdayım! Yeni yıl çekilişime hoşgeldiniz ha ha ha! Ya da ho ho ho! mu demeliydim :)

Açıkçası ne hediye edeceğim konusunda çok karasız kaldım. Bir ajanda hediye etmek istiyordum. Bunun sebebi ajanda benim vazgeçilmezim olduğundan sanırım :) Sonra dedim ki kalemde olsun. Ajanda ve kalem harika! diye düşündüm. Fakat nedense eksikmiş gibi geldi. Dedim kışın çay içilir kahve içilir. Bir bardakta mı koysam yanına dedim. Derken iş büyüdü birde çaydanlık eklendi. Dahada olayı büyütüp battaniyeye kadar gidebilirdim ama durdum :) 4 parçadan oluşan yılbaşı hediye setimi ise çok ama çok sevdiğim Paperchase mağazasından oluşturdum. Umarım beğenmişsinizdir ve sizin olmasını istiyorsunuzdur. Eğer öyle ise katılım şartlarına hemen göz atın derim ben!






Paperchase hediye seti 4 parçadan oluşmakta

- 2017 Ajanda

- Kalem

- Fincan

- Çaydanlık



Paperchase hediye çekilişi katılım şartları ise şöyle

- Türkiye sınırları içerisinde yaşamak

- Beni blogumdan ve Instagram hesabımdan takip etmek

- Facebook blog sayfamdan takip etmek  +1

- Instagram hesabımda yayınladığım çekiliş fotoğrafını #benimminikgunlugum  #cekilis hastagleri ile paylaşmak +1

- Instagram hesabımda yayınladığım çekiliş fotoğrafının altına en az 3 arkadaşınızı eklemek +1

hak kazandıracaktır.

- Bu yazının altındaki yorum kısmına adınızı ve soy adınızı yazarak eğer instagram ve facebook hesaplarınızdaki isminiz farklı ise onu da belirterek 'katılıyorum' yazmanız yeterli :)

Çekiliş süresi 25 Aralık 2016 Pazar günü saat 12'de (Türkiye saati ile ) son bulacaktır.  

Çekiliş sonucunu hem blogumdan hem de Instagram hesabımdan duyuracağım.

3 gün içerisinde çekilişi kazanan kişiden yanıt alamazsam hediyeler yedek talihlinin olacaktır.

Umarım hediyeleri beğenmişsinizdir.

Takipte kalın :)

Herkese iyi geceler!

Paperchase sitesine göz atmak isterseniz tıklayın

Günlük

Sonbahar!

Çarşamba, Kasım 02, 2016


Herkese merhaba! Geçen yıl sonbaharda sarıya boyanmış şehrin fotoğraflarını çekmek çok istemiştim. Her yer o kadar güzel görünüyordu ki! Tablo gibi! Fakat hastalıklarla uğraşmıştık -sanırım Belinda hastalanmıştı- ve istediğim çekimleri yapamamıştım. O iyileştiğinde cadılar bayramı günü bir kaç kare çekim yapabilmiştim. Sonra şunu dediğimi hatırlıyorum. Pekala bu sene olmadı ama seneye kesinlikle iyi organize olup bu eşsiz güzellikteki doğayı ve kızlarımı fotoğraflayacağım. Fakat ne oldu dersiniz bu sefer de ben hastalandım :( Bu sene büyük parklara gidecektik güya ama olmadı. Yapraklar ilk güzelliğini kaybetmeye başladı hatta bir çok ağaçta yaprak bile kalmadı. Bu duruma çok üzülüyordum. 

Geçtiğimiz Cumartesi yiyecek alışverişi yapmamız gerekiyordu. Aslında hiç halim yoktu ve kulağım da çok ağrıyordu fakat temiz hava almalıydım ayrıca Halloween gününe  özel cupcake için malzeme bakmalıydım. Bu yüzden ben de markete gitmeye karar verdim. Gerçi cupcake yerine muffin yaptık :) Tam kapıdan çıkarken fotoğraf makinamı alayım belki bir iki bir şey çekerim dedim ve iyikide makinamı yanıma almışım! Hiç yoktan iyidir dediğim bir kaç kare yakalamış oldum! İşte alışveriş yolunda kızlar ve sonbahar fotoğrafları :)  ve son olarakta bir kaç poz kaldı bir tane de senin olsun düşüncesiyle Kenan'ın çektiği ben! 

Sonbaharı çok seviyorum! Ya siz?


















Bu mini fotoğraf çekimi bile beni kendime getirdi, moralimi düzeltti ve kendimi çok mutlu ve heyecanlı hissettim. Ne yapayım. Fotoğraf çekmeyi ve blog yazmayı seviyorum. İkisini de yapabildiğimde keyfime diyecek yoktur :) 

Peki siz hangi mevsimin fotoğraflarını seviyorsunuz? Beni bilgilendirin lütfen. Benimkiler sonbahar ve yaz! 

Herkese sonsuz sevgiler!...




Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts