Belinda ve Dondurma!

Pazar, Haziran 12, 2016


Blogumu takip edenler az çok bilirler. Belinda'nın dondurma, çikolata, pasta gibi şeylerle hiç arası yoktu. Aslında çikolata hariç diğerleriyle hala arası yok. Çikolataya da 2 buçuk yaşına daha girmemişti ona kinder egg verilmesinden alıştı. Başta çikolatayı tükürüyordu ve bende seviniyordum ama sonra çikolatayı çok sevmeye başladı. Gerçi konumuz Belinda'nın dondurması :)

Belinda dondurmaya çok özeniyor. Adım başı dondurmacı var ve bir çoğu ev yapımı dondurmalar. Ayrıca meyve dondurmalarıda var. Belinda da görüyor ve dondurma diye tutturuyor ve hemen dondurmacının masasında kendine yer buluyor. 

Annemlerin en son bizi ziyarete geldiklerinde mahalleyi turlamak için dışarı çıktık. Klasik kızları parka götürdük ilk. O gün sanırım Belinda'yı 3 ayrı parka götürdük. Uzun ve çoğunu hasta olarak geçirdiği kışın ardından Belinda parklara hasret kalmış, onu parktan çıkarabilmek neredeyse imkansız hale gelmişti. Bu durumu anlayışla karşılıyordum fakat tüm günümüz parkta geçti ve karnımız da çok acıktı. 








En sonunda parkın dışında da bir yerlere gidebildik fakat Belinda'nın dondurmacıyı fark etmesiyle dondurmacının dışarıda bulunan masalarında kendine bir yer bulup oturmasıyla (parktan iki adım uzaklaşabilmiştik) kendimizi dondurma alırken bulduk. Belinda dondurma istiyordu istemesine ama dondurmayı yemiyordu. Üstündeki süslemeleri biraz tırtıkladı ve birden bire külahını yemeğe karar verdi. Külahı kemirme dondurman düşer dediysekte kemirmeye devam eden Belinda'nın dondurması yere düştü! Hiç üzülmedi sadece şaşırdı. Bir tane daha istemedi. Sanırım Belinda şeklini renklerini beğeniyor fakat dondurmanın tadını sevmiyor. Fakat hala nerde dondurmacı görse oturuyor ve dondurma istiyor. Yemediği dondurmaları da artık Devin yiyor. Ha ha ha!







Günün sonuna doğru Belinda çok yorulmuştu ve tamda eve dönüş yolunda hemde eve yaklaşmışken uyuyakaldı! (hep başımıza gelen bir şey) Eve götürürsek uyanacağını bildiğimizden biraz uyusun dinlensin diye yakınımızdaki bir parka gittik! Evet yine park ha ha ha! Annemle babam eve gittiler ve minik Devin'le parkta biraz daha vakit geçirdik. Devin'nin keyfine diyecek yoktu zaten. 


Belinda'nın uyanmasıyla eve dönüş yoluna yeniden koyulduk. İnanılmaz yorulmuştum ve ayaklarım, bacaklarım çok ağrıyordu fakat uzun kış döneminden sonra havanın ısınması ve ısıtan güneşe kavuşmak ayrı bir zevkti. Soğuğu sevmeyen biriyim ne yapayım :)

Herkese Sevgiler!...

Not: Belinda'nın 2 hafta önce yeniden ateşlenmesi ve kusmasından dolayı bütün blog yazılarımı askıya almış bulunmaktayım. Bu yazımda geç yazıldı. Yazılarımı bir şekilde yetiştirmeye çalışacağım fakat şimdide iki kızımda diş çıkarıyor ve tüm gece ayaktayız :( bitmeyen dertler anlayacağınız. 


You Might Also Like

0 yorum

Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts