Devin 11 Aylık!

Çarşamba, Haziran 08, 2016


Devin 11 aylık! Bu ay aynı zamanda doğum günü hazırlıklarına başladığımız ay. Muhtemelen pastel renklerden oluşan kızsı bir şey olacak çünkü Devin tam bir kız çocuğu. Bebeklerden, pembe renkten, kız oyuncaklarından çok ama çok hoşlanıyor. Belinda öyle değildi. Hala bebeklerle oynamışlığı yok. Bu hala bana garip geliyor :)

Devin geçen aydan bu yana pek değişmedi. Aslında değişiyor fakat mimikleri, beden dili gelişiyor. Uyku alışkanlıkları, yemek alışkanlıkları, sevdiği ve sevmediği şeyler hep aynı. Bu yüzden her ay aynı ya da benzer şeyleri yazmaya başladığımı hissediyorum. 

Uyku eğitimi yok, yemeğini kendi yiyor (genelde pek yemiyor). Ablasını çok seviyor. Belinda'yı taklit ediyor ya da etmeye çalışıyor. Çok hareketlenmeye başladı ve her ay bir öncekinden daha hareketli oluyor. Bazen benim sakin, sessiz Devin'ime ne oldu diye düşünüyorum. 

Bebekleri çok seviyor ve daha şimdiden bebeklerine bakmaya başladı. Bu o kadar komik oluyor ki! Koca bebeklerle oynamaya çalışması, kaldırmaya çalışması... Ha ha ha! Ah minik Devin ah! Sen daha bebeksin :)

Ablasının hayvanlarıyla da oynamaya daha doğrusu ondan çalmaya bayılıyor. Garip bir şey var ki Devin fazla oyuncu özelliklede Belinda'ya karşı. Hatta sanırım sadece ona karşı. Belinda onunla oyuncak paylaşmadıkça Devin kendince bir yol bulmuş durumda. Bu, Belinda'nın o an oynadığı oyuncakları alıp Belinda'yı kızdırıp ağlatmak. Belinda bağırıp ağladıkça Devin gülüyor! Devin o kadar güçlü bir bebek ki elinden hiç bir şeyi alamıyorsunuz. Daha sonra hatırladığım bir videoda Devin sanırım 5 aylıktı, yine Belinda'yı kızdırıyor ve ardından gülüyordu. Ha ha ha! Yok yok bebekler değişmiyor. Nasıl bir karakterde doğuyorlarsa öyle gidiyorlar değil mi? :) 

İşte kıpır kıpır yerinde durmayan, saçı başı dağınık minik Devin'nin 11 aylık fotoğraf çekimi!










Herkese Sevgiler!...

You Might Also Like

0 yorum

Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts