Halloween Muffin!

Pazar, Ekim 30, 2016


Herkese merhaba! Bu sene de her yıl yaptığım gibi Halloween için cupcake yapıp tarifini burada paylaşmak istedim fakat bildiğiniz gibi kulağımın durumu geçmiş değil ve yorulduğumda şikayetlerim daha da artıyor. Ne yapayım diye düşünürken -geleneği bozmamak ve Belinda'ya veriğim sözü tutmak adına- markette bulduğum hazır muffini yapmaya karar verdim! Kızlarla birlikte yaptığımız muffin ve süslemeleri harika oldu! Çok ama çok eğlendiler :) İşte Belinda ve devin2nin muffin macerası! :)


Tamamen spontane geliştiği için ve malzeme arayışı içerisine girmemin mümkün olmayışından dolayı -ayakta zor duruyorum :( -  markette ne bulabildiysem onu aldım. 


Haribo' nun yarasa şekilli şekerleri :)


Belinda minik elleriyle kağıtları yerleştirdi, karışımı karıştırdı hatta dayanamayıp çikolata parçacıklarını tırtıkladı :) 



Burada kazanı karıştıran cadı gibi çıkmış. Ha ha ha! 







Ta da!








Muffinler çoktan midemize indi bile :) 

Çocuklarınızla henüz birlikte pastane ürünleri ya da yemek gibi şeyler yapmanıysanız onları dahil emediyseniz bence denemenizde fayda var. Onlar için hem güzel bir deneyim oluyor hem bir şeyler öğreniyorlar hem de onlar için bir aktivite oluyor. Belinda ile birlikte bir çok şey yapıyoruz. En sevdiği şey köfte yapmak. Bu şekilde yaptıkları şeyi yeme eğilimleri artıyor içlerinde neler var onları da öğrenmiş oluyorlar. Çok garip ki kendi yaptıklarını hapur hupur götürüyorlar :) 

Siz çocuklarınızla neler yapıyorsunuz ya da neler yapmak isterdiniz? Paylaşırsanız çok sevinirim :)

Herkese iyi geceler ve sonsuz sevgiler!...






You Might Also Like

0 yorum

Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts