Yılın Ilk Alışverişi : H&M!

Pazar, Ocak 08, 2017


2017'nin ilk alışverişini yaptım ama bilin bakalım kimin için. Kızlar için! Elbette benim için olmayacaktı. Zaten sıra ne zaman bana gelecek onu bile bilemiyorum. 

Belinda bir kaç ay içerisinde hem boy attı hem de kilo aldı. Kıyafetleri, özellikle pantolonları ona gelmemeye başladı. Bu benim için çok üzücü oldu çünkü onun için alışveriş yapışımın üzerinden daha 3 ay bile geçmemişti! Tam onun için alışverişimi tamamladım, Devin içinde eksikleri aldım derken hop o da ne! Belinda büyümüş! Tamam gelişim gösterdiği için çok mutluyum fakat onca pantolon aldıktan sonra insan şaka mı bu diyor. Hesapta kendime bir şeyler alacaktım ancak başa döndüm emi. 

Annemle birlikte dolaşmak ve bir kaç şey almak için Alexanderplatz'a gitmiştik. Devin bizimleydi ve dolaşırken uyuyakaldı. Bir dükkandan diğerine geçtiğimiz için montunu çıkarmamıştım. Fakat dükkanların içinde bir şekilde terlemiş. Uyandığında çok terlemiş olduğunu fark ettim ve yanımda yedek kıyafette yoktu. H&M'e gidip bir body ve sweatshirt almak istedim. Niyet buydu ama mağazadan girer girmez gördüğüm indirime karşı koyamadım. İndirim var ve Belinda'nın da ihtiyaçları var derken az kalan indirimli ürünleri karıştırmaya başladım. İşte indirimden (bir kaçı indirimde değildi ) bulduklarım.

Bu lila sweatshirt indirimde değildi. Bahar sezonundan Devin için aldım. Niye bilmiyorum ama Devin'nin yaş gurubundan ve cinsiyetinden indirimde olan hiç bir şey yoktu. Bu sweatshirtü gördüğümde çok hoşuma gitti ve üzerinde yazan yazıya bayıldım! 


Hemen yanında bulunan yakalı bodylerin hepsinin renkleri birbirinden güzeldi. Aslında lila rengini beğenmiştim fakat iki lila rengin üst üste güzel durmadığını düşündüm. İstediğim body yi sweatshirtün altına giydirmekti. En tatlı duran renk pembe renkti. 




Birlikte çok tatlı duruyorlar değil mi? :)

Devin'nin ayakları çok ama çok hızlı büyüyor. Neredeyse her ay ona ayakkabı ve çorap alıyoruz. Son anda kasa kuyruğunda fark ettiğim bu çorapları alamadan geçmedim. Kalın ve kaydırmaz tabanlı bu çoraplar hem mevsime hem de Devin'nin yaşına göreydi. Fiyatı 3 euro.

Bu yelekte Devin için. Aslında bu tarz bir şey hayatta almazdım ve neden aldım bilmiyorum. Sanırım annemin dükkana girmeden hemen önce 'Devin'e yelek lazım' demesiyle alakalı olsa gerek. Annem bilinç altıma girmiş olacak ki bu pembe yeleği alıverdim :) Devin yumuşak peluş şeyleri çok sevdiğinden bu yeleği de giydiğinde çok sevdi. Ön tarafında tek bir çıt çıtı var ve üzerine de simli altın renkli bir bağcık dikmişler. 

Belinda için uzun kollu t-shirt. İndirimdeydi ve sanırım 3 euroydu. Artık 3-4 yaş ona ufak geliyor ve ne kadar güzel 4-5 yaş bulabildiysem aldım. Hayvanları çok sevdiğinden bu t-shirtü seveceğini düşündüm.  

H&M den en çok aldığım kazak. Bu kazağı her sezon çıkarıyorlar ve bende her sezon (genelde indirim zamanı) alıyorum. Bu seferki simli :) Yumuşacık, pembe ve simli! Hangi kız çocuğu böyle bir kazağı sevmez ki. İndirimdeki fiyatı 10 euro.

Bu tayta en sık aldığım şey fakat bu sefer acele etmekten dikkat etmemişim ve 7-8 yaş için almışım :(
Beni kandıran şey askılıkta  yazan numaraydı. Eve geldiğimde torbadan çıkarıp fark ettiğimde ise iş işten geçmişti. Gidip değiştirmem çok zor o yüzden şimdilik bir kenarda duracak. Kış aylarında evde bacaklarını sıcak tutarken, bahar ayında da dışarıda onu sıcak tutacak bir tayt. Her zaman memnun kaldım ve gri rengi ise bir çok üst kıyafetiyle uyumlu olacak. 


Beyaz puantiyeli siyah kazağı alırken biraz tereddüt ettim. Ben çocuklara siyah renk giydirmeyi seven biri değilim. En koyu renk lacivettir benim için. Fakat pantolonlarda siyah ya da füme renk almışımdır. O da kışlık pantolonlar için. Fakat beyaz puantiyeleri beni cezbetti ve indirim-ihtiyaç durumunu da düşünerek almaya karar verdim. İndirimdeki fiyatı 10 euro.

Belinda için bale elbisesi! Belinda son zamanlar pembe renge ve tütülere takmış durumda. Ya da sevimli kız çocuğu elbiselerine. Bir kaç hafta önce Belinda'nın Devin'nin fotoğraf çekimi için aldığım pembe elbiseyi gördüğünde suratı düştü. Bende istiyorum elbise dedi :( Aslında ona da almıştım ama Belinda Devin'nin elbisesini daha çok sevdi ve hep giymek istedi fakat küçük beden olduğundan giyemedi. Annemin sesi bu konuda da devreye girdi. 'Belinda'ya da böyle elbise almak lazım. Çok üzüldü. Pembe istedi' diye. Ha ha ha! Dans kursuna da gittiğinden indirimde olmayan bu bale elbisesini alma gereğinde hissettim kendimi. Ah ah! Fiyatı 14.95 eurodu. Belinda elbiseyi gördüğü anda çığlık atmaya başladı. Çok ama çok sevdi. Üstünden çıkarmadı. Onu ilk kez bu şekilde görüyordum ve şaşkındım. Belinda'nın bir elbise için bu kadar sevineceğini tahmin etmezdim doğrusu :)


Indirimden aldığım bir t-shirt daha. Fiyatı 3 euroydu. Belinda son zamanlarda 'The secret life of pets' filminin hastası. Kaç kere izledik? Sanırım 6 kere!Bu yüzden  t-shirtü gördüğüm anda aldım. Üzerinde bulunan köpeğe sevinip sevinmeyeceği konusunda emin değildim çünkü Duke ve Max'i çok seviyor. Eve gelip t-shirtü gördüğü anda üzerine giymek istedi ve 3 gün gece-gündüz olmak üzere üstünden çıkarmadı. 3 gün! Onunla yattı onunla kalktı. En sonunda Belinda'yı ikna edebildim de yıkayabildim. O yüzdendir ki mecburiyetten fotoğraflarda modelim oldu :)  Şimdide tavşanlı t-shirtü istiyor. Bu kız ne ara büyüdü ya :)


Beyaz t-shirtte indirimdeydi ve sanırım 5 euroydu. Bu t-shirtü alma sebebimin en büyük nedeni kumaşıydı. O kadar yumuşaktı ki! Baskısı da kötü değildi, rengi de. İndirimdeydi ve ihtiyacımız vardı. O zaman alayım dedim ben de :) Biraz kalıbı büyükmüş ve diğerlerine göre büyük geldi ama sonuçta Belinda' da büyüyor değil mi? 

Kelebek tokaları bale elbisesine uyum sağlıyor diye aldım. İki adet satılıyor. Fiyatını hatırlamıyorum. tokanın en çok sevdiğim yönü metal kısmın pembe kumaşla kaplı olması. Bu sayede saç derisi acımıyor.

Tüm bu parçalar hala satılıyor mu bilmiyorum ama online satıştaki fiyatın mağaza satış fiyatına göre daha yüksek olduğunu fark ettim. Bu yüzden ihtiyacınız varsa ve zararlı bir alışveriş yapmak istemiyorsanız mağazalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. 

En büyük sorum ise şu kendime. Bu kızlardan sıra ne zaman bana gelecek? Sahi ne zaman gelecek? Hiç değil mi? 

You Might Also Like

1 yorum

  1. Lucky Creek Casino, Tunica - Mandiri
    Visit 광명 출장샵 www.luckycreek.com for more information on all the 제천 출장샵 restaurants, the 전라남도 출장샵 golf course, restaurants, and hotels 군산 출장샵 in 보령 출장샵 Tunica.

    YanıtlaSil

Blogumda bulunan fotoğraflar bana aittir. Yazılı iznim olmadan hiç bir şekilde kullanılamaz.




Popular Posts